Duurzame inzetbaarheid

Wat ons betreft ben je in je werk vooral bezig met waar je goed in bent! Werken en leren gericht op het benutten, ontwikkelen en delen van uniek talent. Want mensen halen energie uit hun talenten. Mensen groeien met plezier, waardoor bedrijven/organisaties sterker worden.

 

 

 

Empowerment!

Is Pynter dan ook geschikt om talentmanagement vorm en inhoud te geven?

Dat is precies wat ons platform zo uniek maakt. Het Pynter platform laat mensen (aan elkaar) zien in hun kracht: persoonlijke profielen groeien op basis van empowerment. Collega’s en leidinggevenden krijgen een mooi en handig overzicht van elkaars kwaliteiten. Voor het herkennen en benutten van talent is Pynter een hele mooie aanvulling op de meer gangbare instrumenten voor talentmanagement.

Persoonlijke profielen die groeien op basis van empowerment?

Het profiel is een van de belangrijkste en krachtigste pagina’s van het Pynter platform. Het bestaat uit een overzicht van alle behaalde resultaten, inclusief certificaten en signaleringen voor herhalingen. Dat overzicht kan aangevuld worden met resultaten uit het verleden en relevante werkervaring. Maar dat is niet alles. Naast een profielfoto van de medewerker verschijnen na verloop van tijd steeds meer talenten. Dat zijn talenten die een medewerker zelf kan toevoegen, maar het zijn ook talenten die automatisch gegenereerd worden door het behalen van een opleiding, of door het krijgen van een compliment van een collega.

 

En dat kan iedereen zien?

Ja, inderdaad. Dat is het mooie ervan. Je kunt profielen van collega’s bekijken en op specifieke talenten zoeken. Talenten kunnen ook nog kenmerken hebben, zoals: ik sta open voor kennisdeling, ik ben trainer/docent, in opleiding, geregistreerd etc. De zoekmachine heeft een aantal filters waarmee je snel overzichten van medewerkers kunt genereren.

Alles draait om talent

Neem contact op voor een online demo via 050-311 72 52 / team@pynter.nl
of vul het contactformulier in.

Demo aanvragen