Bevoegd & Bekwaam

Persoonlijke ontwikkeling van medewerkers gaat natuurlijk over meer dan alleen een leuke en zinvolle leerervaring. Organisaties moet voldoen aan kwaliteitseisen die in overeenstemming zijn met de geldende wet- en regelgeving. Het Pynter platform is ook daar volledig op toegerust.

 

 

 

compliance

Blauw en groen

Accrediterende instanties, de inspectie, besturen, leidinggevenden, opleiders, de medewerkers zelf, iedereen wil vanzelfsprekend de bevoegdheid en bekwaamheid op orde hebben.

Bij Pynter noemen we dat Pynter blauw. Onze rapportages laten duidelijk zien dat medewerkers aantoonbaar bevoegd en bekwaam zijn en signaleren zodra er weer aan gewerkt moet worden.
Met de Planning en administratie van Pynter kunnen verplichte onderdelen perfect geregeld worden van inschrijving tot goedkeuring, van training tot certificering, ook extern op locatie.

Onze opdrachtgevers willen natuurlijk ook graag dat hun medewerkers zichzelf verantwoordelijk voelen voor hun persoonlijke ontwikkeling. Intrinsieke motivatie is daarbij een cruciaal gegeven en dat dwing je niet af door onderdelen simpelweg verplicht te stellen.

Medewerkers die hun bevoegdheid en bekwaamheid op orde hebben, willen ook graag laten zien waar ze goed in zijn en waar ze zich verder in willen ontwikkelen. Ze grasduinen via Pynter in het aanbod van Good Habitz, New Heroes, Noordhoff Health, ExpertCollege, de VGN e-learnshop, the Competence Group etc.

Mooi gevulde persoonlijke profielen op Pynter – zeg maar: het Pynter groen! – zorgen ervoor dat collega’s bij elkaar kunnen meekijken, op ideeën gebracht worden en elkaar kunnen ondersteunen.

Blauw, groen en heel veel overlap

Het Pynter platform is opgebouwd rond verschillende onderwerpen. Talent, Compliance en Werkplekleren vormen samen een stevig fundament en dat zegt veel over onze visie op leren en ontwikkelen. Er is natuurlijk veel overlap, maar we vinden het toch wel handig om het hier schematisch weer te geven:

3pijlers

Lees ook onze white paper over talentontwikkeling: Talentontwikkeling; van goed idee naar goed gedaan.

Wat speelt er binnen jouw organisatie?

Neem contact op voor een online demo via 050-311 72 52 / team@pynter.nl
of vul het contactformulier in.

Demo aanvragen.
Klik aan waar je meer over wilt weten!

Talent

Compliance

Werkplekleren