Wie jarig is trakteert!

 

Het mooiste kado dat we onszelf kunnen geven zijn klanten die met gemak en veel plezier aan de slag zijn met ons Pynter platform. 

Bij nieuwe klanten starten we met een intensieve periode van inrichting en implementatie aan de hand van ons Startdocument. Het resultaat van deze samenwerking is zonder uitzondering een feest.

Helaas komt het tegenwoordig wel steeds vaker voor dat er personele wisselingen zijn onder onze contactpersonen bij onze klanten en dat er dan ineens veel kennis verdwijnt. Wij willen ook dan graag betrokken blijven en bieden daar diverse trainingen voor aan om de klap samen op te vangen.

En soms kun je als klant ook het gevoel hebben dat je eens helemaal overnieuw wilt beginnen. Tijden veranderen, visie verandert mee. De trainingen die we hiervoor aanbieden, zien we als een implementatie 2.0: we denken mee, we helpen mee.

In het kader van onze verjaardag lijkt het ons een win-win om de onderlinge banden nog weer eens extra aan te halen en de trainingen voor het beheer gratis aan te bieden. Een aantal klanten was hier al snel bij en heeft direct afspraken gemaakt met team Pynter over wanneer en met welke onderwerpen ze aan de slag willen.

Aanmelden voor gratis trainingen voor het beheer van het Pynter LCMS kan dus eenvoudig via je vaste contactpersoon van team Pynter, maar je kunt ook het formulier onderaan deze pagina gebruiken.

.

Gratis training!

Neem contact op met je vaste contactpersoon via 050-311 72 52 / team@pynter.nl
of vul hier het formulier in.

Gratis training aanvragen: